top of page

Podiumkunsten

Een aanzienlijk deel van mijn opdrachtgevers komt uit de kunst- en cultuursector. Ik fotografeer graag podiumkunsten omdat zang, muziek en dans al van jongs af aan een grote rol in mijn eigen leven hebben gespeeld. Daarnaast vind ik het heerlijk om een creatief beroep als fotografie in te zetten tijdens theater- of muziekuitvoeringen, omdat ik daarmee kan raken aan de essentie van een voorstelling: de interactie op het podium en die tussen artiest en publiek.

 

Ik begrijp wat er op een podium gebeurt en kan daar snel en professioneel op anticiperen. Tijdens voorstellingen ben ik altijd op zoek naar emoties, veelzeggende momenten en beelden die het verhaal dragen. Met een goed gevoel voor esthetiek en een scherp oog voor het juiste moment maak ik foto's die raken en waar opdrachtgevers oprecht blij mee zijn.

Ik fotografeer ook graag kinderen en jongvolwassenen op de bühne. Hun energie en spontaniteit raken mij als mens en fotograaf en als ik met hen werk kom ik een creatieve flow die altijd goede beelden oplevert. 

Studio Uittenbogaart41.jpg
Studio Uittenbogaart27.jpg

Opdrachtgevers o.a.
 

- Residentie Orkest

- Atelier Rijksbouwmeester

- Fonds 1818

- Stichting CultuurSchakel

- Stroom Den Haag

- Kindermuziekweek

- Theater De Nieuwe Regentes

- Haags Historisch Museum

- Muzee

- Panorama Mesdag

- Gemeentearchief Den Haag

- Document voor een Monument

bottom of page